Kirjaudu






Valitse Helkama sähköpyörä ja koe pyöräilyn uusi aikakausi

Maailma sähköistyy tällä hetkellä kovaa vauhtia ja monet hyvin perinteiset tuotteet toimivat nykyään täysin uudella tavalla. Ihmiset pääsevät myös tutustumaan sähköisen tekniikan ansiosta tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin ikään kuin uudestaan ensimmäistä kertaa. Sähköisyys mahdollistaa sen, että moniin tuotteisiin on helppo ihastua eri tavalla kuin aiemmin.




Yksi esimerkki tästä on sähköinen liikkuminen. Sähköautot tai vaikkapa sähköpotkulaudat saavat ihmiset innostumaan niistä heti ensisekunneista lähtien, oli ennakko-odotus kuinka positiivinen tai negatiivinen tahansa. Sama pätee sähköpyöriin. Sanonta ”ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan” unohtuu nopeasti, kun huomaa nauttivansa pyöräilystä ihan eri tavalla kuin ennen.




Sähköpyörä soveltuu moneen eri käyttöön. Asfaltilla etenevät työmatkalaiset saattavat päätyä perinteisempään pyörämalliin, kun taas maastossa viihtyvän pyöräilijän valinta on fatbike. Sähköavusteisella pyörällä eteneminen onnistuu kuitenkin huomattavasti helpommin maastosta huolimatta.








Helkama sähköpyörä – minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla?




Tutustumme tässä tekstissä Helkaman valikoimaamme, joka on erittäin monipuolinen. Tutustu tästä koko valikoimaamme.



Helkaman sähköpyöristä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Klassisemmista malleista tarjolla on e-Aino ja e-Jääkäri. Näissä malleissa klassinen Helkaman muotoilu on pidetty hengissä, mutta pyöriin on tuotu sähköistys tukemaan pidempiä pyörämatkoja.



Helkama e-Aino



Helkama e-Jääkäri





Sporttisempaan ajoon ja vaikkapa työmatkapyöräilyyn soveltuvat erinomaisesti SE8-sähköpyörät. Miehille ja naisille löytyy omat mallinsa. Näissä sähköpyörissä on kevyt alumiinirunko ja laadukkaat komponentit, kuten Helkaman brändiin sopii. Toimintasäde on jopa 125km eli voit nauttia pitkistäkin pyörämatkoista tai vaihtoehtoisesti ladata akkua harvemmin. Tässä mallistossa tavarateline löytyy vakiona.



Helkama SE8 N



Helkama SE8 M





Kun suuntana on maasto, Helkaman valikoimasta löytyy laadukkaat vaihtoehdot. Maastopyörä tai e-fatbike on mainio valinta sinulle, joka nautit ajaa maastossa. Sähköpyörä tuo maastopyöräilyyn täysin uuden ulottuvuuden, kun jyrkimmätkään ylämäet eivät aiheuta enää esteitä. Toki maastopyörillä voidaan edetä yhtä hyvin myös asfaltilla ja ne ovatkin hyvä vaihtoehto hybridipyörää harkitsevalle. Fatbike on kuitenkin paras valinta silloin, kun edetään pääsääntöisesti epätasaisilla pinnoilla. Leveät pyörät, tehokas jousitus ja sähkömoottorin tuoma uskomaton vääntö tekevät pyöräilystä helppoa haastavista olosuhteista huolimatta.




Helkama XE9



Helkama FE12 e-Fatbike









Sähköpyöräilyyn on helppo jäädä koukkuun. Sähkömoottori tarjoaa lisävoimaa ylämäkiin tai maastoon, jolloin pyöräilystä nauttiminen on helpompaa. Pystyt pyöräilemään huomattavasti pidempiä matkoja kuin tavallisella pyörällä. Saat kaikesta huolimatta hyvää liikuntaa ja raitista ulkoilmaa, koska sähköpyöräkin vaatii polkemista.



Työmatkapyöräily on huomattavasti helpompaa sähköpyörällä, kun et rasitu pitkälläkään matkalla liikaa. Sähköpyörä tuo helposti aivan uudenlaisen ilon pyöräilyyn ja saatat lähes huomaamatta ajaa pitkiäkin matkoja pyörällä. Omaa lähiseutua pääsee tutkimaan pyörällä ihan eri tavalla kuin vaikkapa autolla.



Sähköpyörät yleistyvät ilahduttavalla vauhdilla, joten yhä useammilla on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan, miltä sähköavusteinen pyörä tuntuu. Monilla innostus oman sähköpyörän hankintaan lähtee heti ensikokeilun jälkeen. Nämä tuotteet ovat vielä varsin uusia markkinoilla, joten niiden ominaisuudet ovat myös monille vieraita. Tuttuihin laatumerkkeihin on kuitenkin helppo luottaa. Siksi Helkama sähköpyörä on järkivalinta. Mikäli kaipaat vinkkejä sähköpyörän hankintaan, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.






Ilpon Katiska Oy
Hovilantie 31
62500 Evijärvi

info@ilponkatiska.fi
y-tunnus: 2404114-9

Maksupalveluntarjoaja
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)




Olemme avoinna
ma - pe 9 - 17
la 9 - 14
su suljettu