Kirjaudu






Stihl pienkoneet

Stihl on saksalainen yritys, joka on erikoistunut ammattilaisten ja kuluttajien moottorisahojen, trimmereiden, lehtipuhaltimien ja muiden puutarhakoneiden valmistukseen. Yrityksen perusti vuonna 1926 Andreas Stihl, joka kehitti ensimmäisen käsikäyttöisen moottorisahan vuonna 1929.


Stihl on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotka ovat kehitetty kestämään vaativia olosuhteita ja jatkuvaa käyttöä. Yrityksen filosofia on yhdistää innovatiivinen teknologia ja kestävät materiaalit, jotta lopputuloksena syntyy tehokas ja pitkäikäinen puutarhakone.


Stihl on tunnettu laajasta valikoimastaan erilaisia puutarhakoneita, jotka sopivat niin ammattilaisille kuin kotipuutarhureillekin. Stihl tarjoaa monipuoliset ratkaisut niin puutarhanhoitoon kuin metsänhoitoonkin, ja sen valikoimasta löytyvät muun muassa moottorisahat, ruohonleikkurit, trimmerit ja lehtipuhaltimet. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös muut tarvikkeet, kuten terät, öljyt ja varaosat, joten asiakkaat voivat hankkia kaiken tarvittavan yhdestä paikasta.


Stihl on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja kestävään kehitykseen, ja se kehittää jatkuvasti uusia teknologioita, jotka vähentävät päästöjä ja energiankulutusta. Yritys haluaa varmistaa, että sen tuotteet ovat sekä tehokkaita että ympäristöystävällisiä.


Stihl on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana puutarhakoneiden valmistajana ja brändinä, joka tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan. Yritys on voittanut lukuisia palkintoja innovatiivisesta ja kestävästä toiminnastaan, ja se jatkaa kehittymistään ja kasvuaan alallaan.









Stihl akkusahat


Stihl on laajentanut tuotevalikoimaansa myös akkusahoihin. Stihl-akkusahat ovat tehokkaita ja monipuolisia työkaluja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin ammattilaisille kuin kotipuutarhureillekin. Akkukäyttöiset sahat ovat kevyitä ja hiljaisia, ja niitä on mukava käyttää. Stihl tarjoaa useita eri akkusahamalleja, joista MSA 200, MSA 220 ja MSA 300 ovat erityisen suosittuja.


Stihl MSA 200 akkusaha


MSA 200 on kevyt ja tehokas akkusaha, joka sopii hyvin sekä ammattikäyttöön että kotipuutarhureille. Sahassa on pitkä käyttöaika, jopa 45 minuuttia yhdellä akun latauksella, ja se soveltuu erinomaisesti puiden kaatoon ja pilkkomiseen. MSA 200:n teräketju on helppo kiristää ilman työkaluja, ja siinä on myös ketjun automaattinen voitelujärjestelmä.


Stihl MSA 220 akkusaha


MSA 220 on entistäkin tehokkaampi ja sen käyttöaika on vielä pidempi, jopa 50 minuuttia yhdellä latauksella. Sahassa on tehokas hiiliharjaton moottori, joka tarjoaa huipputehon kaikkein vaativimpiin sahaustöihin. MSA 220:ssa on myös nopea ketjunvaihtojärjestelmä, jonka ansiosta teräketjun vaihto onnistuu helposti ja nopeasti.


Stihl MSA 300 akkusaha


MSA 300 on Stihlin tehokkain akkusaha, joka soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön. Sahassa on tehokas hiiliharjaton moottori ja se tarjoaa jopa 60 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. MSA 300:ssa on myös laadukas teräketju ja nopea ketjunvaihtojärjestelmä, jotka mahdollistavat tehokkaan ja nopean sahaustyön.



Yleistä tietoa Stihl akkusahoista


Stihl-akkusahat ovat erinomainen valinta kaikille, jotka kaipaavat kevyttä, helppokäyttöistä ja tehokasta sahaa. Stihl-akkusahojen avulla puun kaato ja pilkkominen onnistuu helposti ja nopeasti, ja niiden käyttö on erittäin vaivatonta. Stihl-akkusahat ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä ne käyttävät akkuteknologiaa, joka vähentää päästöjä ja melutasoa.



Stihl robottiruohonleikkurit


Stihl tuotevalikoimasta löytyy myös robottiruohonleikkureita. Stihl-robottiruohonleikkurit ovat huippulaadukkaita ja edistyksellisiä laitteita, jotka tarjoavat käyttäjilleen helppokäyttöisyyden, tehokkuuden ja luotettavuuden.


Stihl-robottiruohonleikkureita on saatavilla useita eri malleja, joista jokainen tarjoaa omat erityispiirteensä ja toimintansa. Stihl-robottiruohonleikkurit ovat käyttäjäystävällisiä ja helppoja asentaa, joten ne ovat ihanteellisia sekä kotitalouksille että ammattikäyttöön. Ne soveltuvat monenlaisille nurmialueille, mukaan lukien puistot, julkiset tilat ja asuinalueet.


Stihl iMow 5 robottiruohonleikkuri


IMOW 5 on helppokäyttöinen ja edullinen robottiruohonleikkuri, joka sopii erinomaisesti pienempiin puutarhoihin. Leikkuri selviytyy hyvin rinteistä ja on erittäin hiljainen, joten sen käyttö ei häiritse naapureita. IMOW 5:ssä on monipuoliset ohjausmahdollisuudet, ja sen voi liittää kätevästi älypuhelimeen.


Stihl iMow 6 robottiruohonleikkuri


IMOW 6 on tehokkaampi ja monipuolisempi kuin edeltäjänsä. Leikkurin älykäs ohjausjärjestelmä takaa tehokkaan leikkuu tuloksen, ja sen automaattinen latausjärjestelmä pitää huolen, että leikkuri on aina valmiina käyttöön. IMOW 6:ssa on myös mahdollisuus asettaa erilaisia leikkuuohjelmia ja ajastimia, jolloin sen käyttö on erittäin kätevää.


Stihl iMow 7 robottiruohonleikkuri


IMOW 7 on Stihlin tehokkain robottiruohonleikkuri, joka soveltuu erinomaisesti suurempiin puutarhoihin. Leikkurissa on huippuluokan teknologia, joka takaa tasaisen ja tehokkaan leikkuutuloksen. IMOW 7:ssa on myös laaja valikoima erilaisia leikkuuohjelmia ja ajastimia, jotka tekevät sen käytöstä erittäin helppoa ja käyttäjäystävällistä.


Stihl iMow RMI 422 robottiruohonleikkuri


Imow RMI 422 on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille pihoille. Leikkurin leikkuuleveys on 20 cm, ja sen akku tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. RMI 422:ssa on myös älykäs navigointijärjestelmä, joka mahdollistaa leikkurin tehokkaan toiminnan myös monimutkaisemmissa pihoissa. Leikkurissa on myös monia muita käteviä toimintoja, kuten esimerkiksi reunan leikkuu ja etäisyysanturi.


Stihl iMow RMI 422 P robottiruohonleikkuri


Stihlin Imow RMI 422 P on robottiruohonleikkuri, joka sopii erinomaisesti niin keskisuurille kuin suurillekin pihoille. Leikkurin leikkuuleveys on 20 cm, ja sen tehokas akku tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. RMI 422 P:ssa on myös älykäs navigointijärjestelmä, joka mahdollistaa robottileikkurin tehokkaan toiminnan myös monimutkaisemmissa pihoissa. Leikkurissa on myös integroitu sadetunnistin, joka estää sen käynnistymisen sateella.


Yleistä tietoa Stihl robottiruohonleikkureista


Stihl-robottiruohonleikkureissa on käytetty edistyksellistä teknologiaa, joka mahdollistaa laitteen helpon käytön ja tehokkuuden. Laitteet ovat varustettu suorituskykyisellä moottorilla, joka tarjoaa tehokkaan ja tasaisen leikkuun jopa suurilla nurmialueilla. Lisäksi robottiruohonleikkurit ovat hiljaisia ja ympäristöystävällisiä, sillä ne käyttävät akkuteknologiaa, joka vähentää melua ja päästöjä.


Stihl-robottiruohonleikkurit on suunniteltu kestämään pitkään ja niissä on monia turvallisuusominaisuuksia, jotka varmistavat laitteen turvallisen käytön. Laitteissa on esimerkiksi lukitusmekanismi, joka varmistaa laitteen käyttöönoton vain tunnistimella, joka on yhdistetty laitteen kanssa. Lisäksi laitteessa on terävät terät, jotka leikkaavat ruohon tasaisesti ja tarkasti.


Stihl-robottiruohonleikkurit ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille ruohonleikkureille, sillä ne tarjoavat helppoa ja tehokasta ruohonleikkausta ilman, että sinun tarvitsee itse tehdä työtä. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä, hiljaisia ja helppoja käyttää, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat pitää nurmikonsa kauniina ja hyvin hoidettuna ilman ylimääräistä työtä.






Ilpon Katiska Oy
Hovilantie 31
62500 Evijärvi

info@ilponkatiska.fi
y-tunnus: 2404114-9

Maksupalveluntarjoaja
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)




Olemme avoinna
ma - pe 9 - 17
la 9 - 14
su suljettu