Kirjaudu






Sähköpyörät

Rock machine sähköpyörät


Rock machine Avalanche E50R


E50R on erittäin suorituskykyinen sähköpyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan kuljettajilleen parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Pyörässä on tehokas sähkömoottori, joka tarjoaa jopa 90 Nm:n vääntömomentin ja auttaa kuljettajaa kiihdyttämään nopeasti. Lisäksi E50R:ssä on erittäin laadukas akku, jonka kapasiteetti riittää pitkiin ajomatkoja yhdellä latauksella. Pyörän muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja sen kevyt runko mahdollistaa helpon käsittelyn.


Rock machine Avalanche E90


E90 on toinen erinomainen sähköpyörä Avalanche-sarjasta. Tämä pyörä on erittäin monipuolinen ja soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat matkustaa pidempiä matkoja tai käyttää pyörää ympäri vuoden. E90:ssä on tehokas sähkömoottori, joka tarjoaa jopa 80 Nm:n vääntömomentin ja auttaa kuljettajaa kiihdyttämään nopeasti. Pyörässä on myös erittäin laadukas ja kestävä akku, jonka kapasiteetti riittää jopa 100 kilometrin ajomatkaan yhdellä latauksella. E90:n muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja sen kestävä runko kestää hyvin kaikenlaista käyttöä.


Yleistä tietoa Rock Machine sähköpyöristä


Rock Machine on tunnettu brändi, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä polkupyöriä kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Yksi Rock Machinen erikoisaluetta ovat sähköpyörät, joita brändi on valmistanut useiden vuosien ajan. Rock Machinen sähköpyörät ovat erittäin suosittuja kaikenlaisilla pyöräilyreiteillä ja ne tarjoavat käyttäjilleen monia etuja.


Rock Machinen sähköpyörät ovat erittäin tehokkaita ja niissä on erinomaiset sähkömoottorit, jotka auttavat pyöräilijöitä polkemisessa ja säästävät energiaa. Moottorit ovat yleensä hiljaisia ja takaavat erittäin mukavan ajokokemuksen. Rock Machinen sähköpyörien akut ovat myös erittäin laadukkaita ja kestäviä, ja niiden kapasiteetti riittää pitkiin ajomatkoihin yhdellä latauksella.


Rock Machinen sähköpyörien muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja ne tarjoavat erinomaista ajettavuutta kaikenlaisilla pyöräilyreiteillä. Sähköavusteisella pyörällä voi helposti polkea myös raskaissa olosuhteissa, kuten ylämäissä ja vastatuuleen. Lisäksi pyörien käyttö on erittäin helppoa ja kätevää, ja niissä on usein käyttäjäystävällinen näyttö, jonka avulla voi säätää avustustasoa ja seurata akun varaustasoa.


Rock Machinen sähköpyörien osat ovat myös erittäin laadukkaita ja kestäviä, ja pyörien rakenne on suunniteltu kestämään monia vuosia käyttöä. Brändi käyttää laadukkaita materiaaleja, kuten alumiinia ja hiilikuitua, joka tekee pyöristä kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Lisäksi Rock Machinen sähköpyörät ovat erittäin monipuolisia ja niitä voi käyttää monilla eri tavoilla, kuten kaupunki- ja maastopyöräilyssä.


Kaiken kaikkiaan Rock Machinen sähköpyörät ovat erinomainen valinta kaikenlaisille pyöräilijöille, jotka etsivät korkealaatuista ja kestävää pyörää. Pyörien sähköavusteisuus tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen, ja ne ovat erittäin helppoja käyttää. Jos etsit kestävää, tyylikästä ja monipuolista sähköpyörää, Rock Machine on ehdottomasti yksi valmistajista, joka kannattaa pitää mielessä.


Helkama sähköpyörä


Helkama FE10


FE10 on Helkama-sähköpyörien malliston keskiverto pyörä, joka sopii erinomaisesti niin kaupunki- kuin maastopyöräilyynkin. Pyörä on erittäin kestävä ja tukeva, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan myös pidempiin pyöräretkiin. FE10-sähköpyörän moderni moottori tarjoaa erinomaista avustusta pyöräilyyn ja mahdollistaa jopa 150 kilometrin ajomatkan yhdellä latauksella.


Helkama e-aino 26


E-Aino on erinomainen valinta kaikille kaupunkipyöräilijöille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä, helppoutta ja mukavuutta. Pyörän kevyt runko ja tehokas moottori takaavat miellyttävän ja nautinnollisen pyöräilykokemuksen, ja sen 40 kilometrin ajomatka yhdellä latauksella mahdollistaa pitkät pyöräretket vaivatta.


Yleistä tietoa Helkama sähköpyörästä


Helkama on suomalainen pyörävalmistaja, joka on ollut mukana pyöräilyn historiaan jo yli sadan vuoden ajan. Helkama on tunnettu laadukkaista ja kestävistä polkupyöristään, ja nyt yritys on laajentanut tuotevalikoimaansa myös sähköpolkupyöriin. Helkama-sähköpyörät ovat suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin, ja ne ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat liikkua ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti.


Helkaman sähköpyörissä on modernit moottorit, jotka tarjoavat voimakkaan avustuksen pyöräilyyn. Polkupyörän moottorin ansiosta ajamisesta tulee kevyempää ja vaivattomampaa, mikä helpottaa pyöräilyä esimerkiksi mäkisessä maastossa. Helkama-sähköpyörien moottorit ovat myös erittäin hiljaisia ja tehokkaita, mikä tarkoittaa, että pyöräily on miellyttävää ja vaivatonta.


Helkama-sähköpyörissä on myös laadukkaat komponentit, kuten jarrut, vaihteistot ja rungot, jotka tekevät pyöräilystä turvallista ja miellyttävää. Sähköpyörien rungot ovat erittäin kestäviä, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja hyvän ajettavuuden. Helkama-sähköpyörien vaihteistot ovat myös erittäin laadukkaita, ja niissä on usein monia eri vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.


Helkama-sähköpyörissä on myös käyttäjäystävälliset ohjauspaneelit, jotka mahdollistavat erilaisten asetusten säätämisen ja akun varauksen tarkistamisen. Helkama-sähköpyörien akut ovat myös erittäin laadukkaita, ja ne tarjoavat pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Helkama-sähköpyörät ovatkin erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat liikkua ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti, ja jotka arvostavat kestävyyttä, turvallisuutta ja laadukkuutta pyöräilyssä.


Tunturi sähköpyörä


Tunturi e275


E275 on erittäin monipuolinen sähköpyörä, joka sopii erinomaisesti kaupunkiajoon ja pidemmille matkoille. Pyörässä on tehokas Bosch Performance-moottori ja suuri akku, joka tarjoaa erinomaisen tehotason ja pitkän ajomatkan. Lisäksi pyörässä on laadukkaat jarrut, tehokkaat valot ja kestävä runko, joka kestää vuosien käyttöä.


Tunturi eMax EP8


Tunturi eMax ep8 on sähköpyörä, joka on suunniteltu vaativille maastoajoille. Pyörässä on tehokas ja kestävä moottori, joka auttaa kuljettajaa nousemaan jyrkkiä mäkiä ylös. Pyörän laadukkaat jarrut ja jousitus tekevät ajosta erittäin miellyttävän, ja sen moderni muotoilu on erittäin tyylikäs. Tunturi eMax ep8:ssa on myös erittäin kestävä akku, joka tarjoaa riittävästi tehoa jopa pitkille ajomatkoille.


Tunturi eMax EP8 Full


eMax ep8 full on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisämukavuutta, koska se on varustettu täysjousituksella. Pyörän innovatiivinen jousitusjärjestelmä tarjoaa erinomaisen mukavuuden epätasaisilla teillä ja reiteillä, ja sen avulla kuljettajat voivat nauttia sujuvasta ja mukavasta ajosta kaikissa olosuhteissa.



Yleistä tietoa Tunturin sähköpyörästä


Tunturi on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista pyöräbrändeistä maailmassa. Yhtiö on tunnettu erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään, ja sen sähköpyörien valikoima ei ole poikkeus.


Tunturi-sähköpyörät tarjoavat erinomaisen yhdistelmän mukavuutta, suorituskykyä ja monipuolisuutta. Jokainen pyörä on suunniteltu huolellisesti, jotta se vastaa asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Pyörissä on tehokkaat moottorit, jotka auttavat kuljettajia kiihdyttämään nopeasti ja ajamaan sujuvasti ja tasaisesti. Lisäksi pyörissä on laadukkaat akut, jotka tarjoavat riittävästi tehoa jopa pitkille ajomatkoille.


Tunturi-sähköpyörät ovat myös erittäin helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikenlaisille pyöräilijöille. Pyörien moderni ja tyylikäs muotoilu on myös erittäin houkutteleva, ja ne ovat saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, jotta jokainen kuljettaja voi löytää pyörän, joka sopii heidän tyyliinsä ja mieltymyksiinsä.


Tunturi on myös yksi harvoista brändeistä, joka tarjoaa laajan valikoiman sähköpyöriä eri käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä kaupunkiajo, maastopyöräily tai pitkämatka-ajo, Tunturi-sähköpyöristä löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lisäksi Tunturi-sähköpyörät ovat erittäin kestäviä ja luotettavia, joten ne kestävät vuosia käyttöä ja tarjoavat erinomaisen vastineen sijoituksellesi.


Jos etsit kestävää, laadukasta ja monipuolista sähköpyörää, Tunturi on erinomainen valinta. Tämä brändi on osoittanut, että se on yksi markkinoiden parhaista pyörävalmistajista, ja sen sähköpyörät tarjoavat erinomaista vastinetta rahoillesi.






Ilpon Katiska Oy
Hovilantie 31
62500 Evijärvi

info@ilponkatiska.fi
y-tunnus: 2404114-9

Maksupalveluntarjoaja
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)




Olemme avoinna
ma - pe 9 - 17
la 9 - 14
su suljettu