Kirjaudu






Haluatko pyöräillä enemmän? Hanki Tunturi sähköpyörä

Oletko koskaan pyöräillyt metsä- tai lenkkipoluilla, mutta huomannut, että jo ensimmäinen jyrkempi nousu vie ilon pyöräilystä? Moni meistä nauttii metsästä ja luonnosta suuresti, mutta pyöräily luonnon keskellä koetaan kuitenkin haastavaksi vaihtelevan maaston vuoksi.




Sähköpyörä on kuitenkin oiva ratkaisu kasvattaa pyöräilyn iloa luonnossa ja näkemään ympäröivää maastoa uudella tavalla.




Sähköpyörät ovat yleistyneet vauhdilla ja ne ovat saavuttaneet suosion niin aktiivipyöräilijöiden kuin pyöräilyn jo lopettaneiden keskuudessa. Varsinaisesti tässä ei ole keksitty pyörää uudelleen vaan tuotu nykyajan mukaisesti sähkömoottori tukemaan ja avustamaan pyöräilijän työtä. Sähköpyörä ei siis kulje itsekseen vaan se vaatii edelleen polkemista. Kyseessä on siis edelleen polkupyörä.





Valitse Tunturi sähköpyörä




Pyörien sähköistymisen myötä kuluttajille tutusta tuotteesta onkin tullut hieman pelottava ja tuntematon asia. Tuotteiden ominaisuuksissa on termejä, joita ei ehkä tunnista. Kahvipöytäkeskusteluissa nostetaan esille asioita, jotka olisi ihan pakko huomioida sähköpyörän hankinnassa. Neuvot voivat olla oikeita tai sitten eivät. Ihan niin kuin jokaisessa kahvipöydän ääressä annetuissa vinkeissä on tapana.



Meidän ensimmäinen neuvomme on panostaa laatumerkkeihin. Yksi näistä on Tunturi. Yrityksen juuret vievät 1920-luvulle asti, joten Tunturilla on kunnioitettava historia suomalaisen pyöräilyn parissa. Tänä päivänä Tunturi tarjoaa tuotteita laajalla skaalalla ja valikoimista löytyvät myös erittäin laadukkaat sähköpyörät. Tunturiin luottavat lukemattomat pyörävuokraamot ympäri Suomen.



Tutustu tästä meidän Tunturi sähköpyörävalikoimaamme





Valitse fatbike maastoon




Tunturin sähköpyörät huokuvat sporttisuutta ja ulkoilun riemua. Kun halutaan ihan oikeasti nauttia vaihtelevistakin alustoista, on valintana e-fatbike. Jos olet asioinut kotimaisissa pyörävuokraamoissa, vastaasi on kenties saattanut siis tulla jo Tunturin sähkö fatbike. Leveäpyöräisellä fatbikellä on todella mukava edetä alustalla kuin alustalla. Nostamme tässä tekstissä esiin Tunturi eMax shköpyörän.



EMax fullfat on täysijousitettu fatbike. Se on varustettu Shimanon tehokkaimmalla EP8-sähkömoottorilla, joka tarjoaa muhkean 85Nm:n väännön. Kyseinen vääntö saa jyrkemmätkin mäet tuntumaan yllättävän kevyeltä. Tästä pyörässä on muutenkin laadukkaat Shimanon osat, kuten 504Wh:n akku, Deore-vaihteisto sekä MT-410 -hydrauliset levyjarrut. Sinulla on mahdollisuus valita sähköavustuksen teho kolmesta vaihtoehdosta (Boost, Trial ja Eco) tilanteen mukaan. Muhkeat Schwalbe Jumbo Jim 26x4,8” renkaat tuovat huippupidon kaikille pinnoille. Voit pyöräillä tehokkaasti liukkaillakin alustoilla, kuten lumella. Suosittelemmekin tutustumaan talvipyöräilyyn nimenomaan fatbike-hankinnan kautta. Pyöräily talvisessa metsässä on liikunnan riemua parhaimmillaan!







Tilaa Tunturi sähköpyörä Ilpon Katiskasta




Olemme erikoistuneet pyöräilyyn ja ulkoiluun erävälineisiin sekä monipuolisiin pienkoneisiin. Edustamme markkinoiden parhaita merkkejä pitkällä kokemuksella. Vahvuutenamme on se, että me myös huollamme kaikki edustamamme merkit ja meillä on kattava varaosavalikoima saatavilla suoraan hyllystä. Laaja palvelutarjoamamme perustuu asiantuntemukseen, joten osaamme myös suositella asiakkaille sopivia tuotteita luotettavasti.



Sähköpyörän hankinta Ilpon Katiskasta on siis turvallista. Tiedät jo pyörää hankkiessasi, että huolto onnistuu samassa paikassa ja pienetkin varaosat löytyvät meiltä nopealla toimituksella. Tarjoamme myös edullisen kotiin toimituksen kaikille myymillemme sähköpyörille.



Nyt on siis aika aloittaa nykyaikainen pyöräily. Sähköpyörä on järkevä valinta sinulle, joka haluat nauttia ulkoilusta enemmän. Sähköavusteinen pyörä kannustaa pidempiin lenkkeihin ja ajamaan aiemmin autolla hoitamasi matkat pyörällä. Mikäli kaipaat vinkkejä sähköpyörän hankintaan, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.






Ilpon Katiska Oy
Hovilantie 31
62500 Evijärvi

info@ilponkatiska.fi
y-tunnus: 2404114-9

Maksupalveluntarjoaja
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)




Olemme avoinna
ma - pe 9 - 17
la 9 - 14
su suljettu