Kirjaudu






Fatbiket

EVON Fatbike


Evon Revolt


Evonin Revolt on kestävä ja laadukas fatbike-pyörä, joka on suunniteltu haastaviin maasto-olosuhteisiin. Pyörän leveät renkaat ja erinomainen pito tekevät siitä hyvän valinnan vaikeassa maastossa pyöräilyyn. Revoltin moderni muotoilu ja huippuluokan teknologia tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen.


Yleistä tietoa Evon Fatbikeistä


Evon on brändi, joka tunnetaan erityisesti kestävistä ja laadukkaista fatbike-pyöristään. Fatbike-pyörät ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia pyöräilystä erilaisissa maasto-olosuhteissa, sillä niiden leveät renkaat tarjoavat lisää pitoa ja vakautta haastavassa maastossa.


Evonin fatbike-pyörien rungot ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät niistä erittäin kestäviä ja luotettavia. Lisäksi pyörien jarrut ovat tehokkaat ja luotettavat, mikä tekee niiden hallinnasta helppoa ja turvallista kaikissa tilanteissa. Pyörien vaihteisto on myös erittäin laadukas, joten voit säätää nopeutta ja kulkusuuntaa helposti erilaisissa maasto-olosuhteissa.


Evonin fatbike-pyörien muotoilu on moderni ja houkutteleva, joten ne sopivat erinomaisesti kaikenikäisille ja eri käyttötarkoituksiin. Näiden pyörien leveät renkaat tekevät niistä erittäin vakaita ja helposti hallittavia vaikeassakin maastossa, ja niiden tehokkaat jarrut takaavat turvallisuuden kaikissa tilanteissa.


Kaiken kaikkiaan Evonin fatbike-pyörät ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia pyöräilystä vaikeassa maastossa. Niiden laadukkaat komponentit ja huippuluokan teknologia tekevät niistä erittäin kestäviä ja luotettavia pyöriä, jotka tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.











FELT Fatbike


Felt dispatch


Felt Dispatch on erittäin monipuolinen ja kestävä fatbike, joka on suunniteltu selviytymään haastavista maasto-olosuhteista. Pyörässä on kevyt ja kestävä alumiinirunko, joka mahdollistaa nopeat ja sulavat ajot. Laadukkaat renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden jokaisessa ajotilanteessa. Dispatch on erinomainen valinta maastoajoon ja se soveltuu myös hyvin kaupunkipyöräilyyn.


Felt DD70


Felt DD70 on laadukas fatbike, joka on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä ja suorituskykyä maastoajoon. Pyörässä on kevyt ja kestävä alumiinirunko, joka tekee siitä nopean ja helposti käsiteltävän. Laadukkaat renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden myös vaativissa olosuhteissa. DD70 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea seikkailuja maastossa fatbikella ajaen.


Yleistä tietoa Felt Fatbikeistä


Felt on tunnettu brändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten polkupyörien valmistamiseen. Yksi Feltin erityisosaamisalueista ovat fatbike-pyörät, jotka on suunniteltu vaativiin maasto-olosuhteisiin. Fatbike-pyörät ovat erittäin kestäviä ja niiden leveät renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden erilaisissa maastoissa, kuten lumessa, hiekassa tai mudassa.


Feltin fatbike-pyörien rungot on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä materiaalista, mikä tekee niistä erinomaisia maastoajoon. Pyörät on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja niissä on laadukkaat osat, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Feltin fatbike-pyörät ovat myös erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi retkeilyyn, kuntoiluun, maastopyöräilyyn ja jopa kilpailuun.


Feltin fatbike-pyöriä on saatavana monissa eri väreissä ja eri kokoisina, joten jokaisen löytyy sopiva pyörä. Feltin fatbike-pyörien huippuluokan suunnittelu ja kehittyneet teknologiat takaavat, että pyörät ovat aina parhaimmillaan ja niissä on erinomainen ajokokemus.


Yhteenvetona voidaan todeta, että Feltin fatbike-pyörät ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja hakevat haastetta polkupyöräillessään. Feltin fatbike-pyörät ovat myös erittäin monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Feltin pitkä kokemus polkupyörien valmistamisesta ja laadukkaat osat tekevät heidän fatbike-pyöristään erittäin kestäviä ja luotettavia.



Helkama Fatbike


Helkama F26.11


F26.11 on Helkaman fatbike-malliston helmi, joka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Se on varustettu korkealaatuisilla osilla ja järeällä rungolla, joka kestää kovaa käyttöä. F26.11 on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn, mutta se sopii hyvin myös kaupunki- ja maantielenkkeilyyn.


Helkama XS SE


XS SE on tyylikäs ja monikäyttöinen fatbike, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon. Sen mukava ajotuntuma ja tehokas moottori tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät tehokasta ja monikäyttöistä pyörää.


Helkama XS.29.2L


XS29.2L on erinomainen valinta niille, jotka etsivät vakaata ja kestävää fatbike-pyörää. Sen järeä runko ja laadukkaat osat takaavat hyvän ajokokemuksen myös vaikeassa maastossa. XS29.2L on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin, joten se on erinomainen valinta maastopyöräilyyn ja retkeilyyn.


Yleistä tietoa Helkama Fatbikeistä


Helkama on suomalainen brändi, joka tunnetaan laadukkaista pyöristään ja pitkästä historiastaan pyöräilyn parissa. Yksi brändin uusimmista tuotteista on fatbike, joka on suunniteltu haastaviin maastoihin ja talviolosuhteisiin. Fatbikeissa on suuret, leveät renkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon lumessa, hiekassa ja mudassa.


Helkaman fatbikeissa on laadukas runko ja kestävät osat, jotka takaavat miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. Fatbike sopii erityisesti seikkailunhaluisille pyöräilijöille, jotka haluavat kokeilla rajojaan ja löytää uusia pyöräilyreittejä. Brändin fatbike-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.


Helkaman fatbikeissa yhdistyy brändin pitkä kokemus pyöräilyn saralta uuteen teknologiaan ja innovaatioihin. Brändin tavoitteena on luoda pyöriä, jotka vastaavat pyöräilijöiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Helkama onkin hyvä valinta niille, jotka etsivät luotettavaa, korkealaatuista ja mukavaa fatbikea, jolla onnistuu haastavampikin maastopyöräily.



Nishiki Fatbike


Nishiki Durango


Nishiki Durango on maastopyörämalli, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja mukavuutta sekä helposti hallittavaa ajokokemusta. Pyörässä on kevyt runko, joka on valmistettu laadukkaasta alumiinista, mikä tekee siitä kestävän ja vähäpainoisen. Lisäksi pyörässä on tehokkaat jarrut, kestävät renkaat ja laadukkaat komponentit, jotka tarjoavat sujuvan ja luotettavan ajokokemuksen niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Durango on suunniteltu niin maastoon kuin kaupunkiinkin, joten se sopii hyvin monipuoliseen käyttöön.


Yleistä tietoa Nishiki Fatbikeistä


Nishiki on brändi, joka tunnetaan laadukkaista polkupyöristään ja varusteistaan. Yhtiö on kehittänyt erittäin laajan valikoiman polkupyöriä monenlaiseen käyttöön. Yksi Nishikin pyörävalikoiman erityispiirteistä on laadukkaat fatbiket, jotka on suunniteltu erityisesti maastoajoon. Nishikin fatbiket on suunniteltu erityisesti haastaviin olosuhteisiin, kuten lumisille ja hiekka- tai kivikkoisille alustoille.


Nishiki fatbiket on suunniteltu erityisesti mukavuuden ja suorituskyvyn maksimointia varten. Ne ovat erittäin kestäviä ja niissä on korkealaatuiset komponentit, jotka kestävät pitkään. Fatbikejen leveät renkaat tarjoavat hyvän pito-ominaisuuden ja vaimennuksen epätasaisilla alustoilla, mikä tekee ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa.


Nishikin fatbike-mallisto sisältää useita eri malleja eri käyttötarpeisiin, aina maastopyöräilystä kaupunkiajoon. Jokainen malli on suunniteltu tarkasti huomioiden käyttäjän tarpeet ja ajotyyli. Olit sitten etsimässä pyörää talvikäyttöön, hiekkarannalle tai maastoon, Nishikin fatbike-valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Nishikin fatbike-malliston ominaisuuksien ansiosta voit nauttia mukavasta ja hauskasta pyöräilystä missä tahansa maastossa.






Ilpon Katiska Oy
Hovilantie 31
62500 Evijärvi

info@ilponkatiska.fi
y-tunnus: 2404114-9

Maksupalveluntarjoaja
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)




Olemme avoinna
ma - pe 9 - 17
la 9 - 14
su suljettu