Verkkokaupan yleiset myyntiehdot

HINNAT

Voimassa olevat tuotteiden hinnat näkyvä verkkokaupan sivuilla ja ne sisältävät tuotekohtaisen, voimassaolevan arvonlisäveron. Kaikki verkossa näkyvät hinnat koskevat kotisivujemme kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia. Tuotteiden palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen. Tuotetta, jota ei ole hinnoiteltu, ei ole mahdollista tilata verkkokaupan kautta, hinnan saa kuitenkin selville soittamalla meille tai käyttämällä tarjouspyyntö lomakettamme.

SOPIMUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen.


MAKSUTAVAT

Maksutapa vaihtoehtoina on postiennakko tai etukäteismaksu.

Maksettaessa etukäteen postiennakkomaksu jää pois ja tuote lähetetään maksusuorituksen saavuttua tilillemme.


TOIMITUSEHDOT

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postin tai matkahuollon välityksellä mahdollisimman nopeasti. Yleensä lähetys postitetaan kahden päivän sisällä tilauksesta.


TOIMITUSKULUT

Laskutetaan todellisten kustannusten mukaan, jotka sisältävät pakkauskulut ja postin tai matkahuollon kulloinkin voimassa olevat taksat tai jonkun muun erikseen sovitun toimitustavan mukaiset kulut.

 

ASEIDEN ETÄMYYNTI

Aseiden etämyynnissä hankkimislupa tulee lähettää meille allekirjoitettuna. Aseiden etämyynnissä ainoa maksutapa on ennakkolasku ja toimitustapana matkahuolto. Luvan ja maksusuorituksen saavuttua hankkimislupa täytetään ja asiakkaalle palautuvat 2 osaa toimitetaan takaisin aseen mukana. Aseiden etämyynnissä ei ole palautusoikeutta.
 

PALAUTUSEHDOT

Kaikista mahdollisista palautuksista tulee ensin ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön.

Tutustu kuluttajan oikeuksiin kuluttajaviraston sivuilla.

Kaikissa peruutuksissa asiakas maksaa itse postimaksut, jolloin ainoastaan tuotteiden hinta hyvitetään.
Vaihdoissa asiakas maksaa postimaksun palautukselle ja uusi tuote lähetetään veloituksetta.

MUUT EHDOT

Jos lähetys on matkavaurioitunut on asiakkaan tehtävä siitä halutessaan välittömästi vahinkoilmoitus sekä vahingonkorvaushakemus kuljetuksen suorittajalle. Matkavauriosta on ilmoitettava myös myyjälle. Emme vastaa välillisistä kustannuksista. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.